До України повертається спека: синоптикиня Діденко повідомила, коли її очікувати

Джерело: Наталка Діденко

Синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що невдовзі до України повернеться спекотна погода.

Так, за прогнозами синоптикині. спека очікується вже з 28-29 липня.

Вона уточнила, що такої спеки – у понад +40 градусів – не буде, однак “знову будемо хекати”.

“Хіба що на півдні та південному сході ймовірно з неділі до +34+37 градусів!”, – уточнила Наталка Діденко.

Щодо погоди на завтра, 24 липня, то температура повітря у більшості областей коливатиметься від +25 до +29 градусів. Трохи спекотніше на півдні – +30…+34.

Опади та грози завтра найімовірніші на заході, тоді як у решті регіонів – сухо та сонячно.

У Києві завтра без опадів. Вночі +18, вдень +28 градусів.

“У четвер-п’ятницю буде переважно свіжа чудова синоптична атмосфера (окрім значної частини півдня та південного сходу), а в неділю-понеділок спека в Україну повернеться, до +30+34 градусів. Найвищою буде температура повітря у південній частині України, +34+37 градусів”, – резюмувала синоптикиня.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 24 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 137 бойових зіткнень.

Литовські парламентарі мають намір ухвалити рішення про заборону працівникам, котрі мають доступ до секретної інформації, виїжджати до недружніх зарубіжних країн.

Президент Чехії Петр Павел прокоментував обурення МЗС України стосовно його зауваження щодо “реалістичних сценаріїв” завершення війни і що Росія може зберегти тимчасовий контроль над деякими окупованими раніше українськими територіями.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що країна має бути спроможною відповісти на загрози, що походять від її супротивників, тому їй потрібно й надалі зміцнювати свій військовий потенціал, а також модернізувати армію.

Експерт німецького видання Bild щодо аналізу відкритих даних Юліан Рьопке зауважив, що один з проросійських каналів опублікував фотографії російських військових із китайським бронеавтомобілем ZFB-05.