В Австралії розбився італійський військовий літак

Джерело: ANSA

Під час міжнародних військових навчань в Австралії розбився італійський винищувач.

Зазначається, що італійський Eurofighter зазнав катастрофи над Північними Територіями Австралії, але пілот встиг катапультуватися й не постраждав.

Поки що невідомо, що саме стало причиною аварії.

Довідка. В Австралії проходять міжнародні навчання Pitch Black, до участі в яких залучено близько 140 літаків та 4500 військовослужбовців із 20 держав.

  • 24 липня під час зльоту в міжнародному аеропорту Трібхуван у Катманду (столицz Непалу) розбився літак авіакомпанії Saurya Airlines, на борту якого перебувало 19 осіб. Авіатроща сталася, коли літак, що прямував до Покхари, виїхав за межі злітно-посадкової смуги.

Заступник глави МЗС Польщі Владислав Теофіл Бартошевський заявив, що Польща хоче ознайомитися з таємними додатками до “плану перемоги” України і звертатиметься щодо цього до української сторони.

Цього року 64 посадовці МСЕК отримали підозри у злочинах, 9 осіб уже засуджено. За ініціативою СБУ скасовано 4106 висновків про інвалідність, виданих на основі фіктивних документів. Про це повідомив Голова СБУ Василь Малюк після засідання РНБО.

Нещодавнє дослідження припускає, що регулярні фізичні вправи можуть допомогти зменшити симптоми похмілля.

У 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила спростували повідомлення про те, що російські війська змогли вклинитися в українську оборону в районі Часового Яру. За словами речника бригади Андрія Полухіна, окупанти не здатні перейти далі мікрорайону Канал, а їхні піхотні групи потрапляють під контроль українських дронів і швидко нейтралізуються.

22 жовтня Генпрокурор Андрій Костін повідомив про звільнення з посади після корупційних скандалів зі МСЕК та прокурорами.