Підозрюваний у вбивстві Фаріон не визнав провини

Джерело: “Суспільне.Львів” з посиланням на відповіді В’ячеслава Зінченка журналістам у залі суду

Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон В’ячеслав Зінченко після обрання запобіжного заходу заявив журналістам, що не вбивав мовознавицю.

“Я нічого не робив, і з Фаріон я нічого не робив. Я ж прошу якісь інші питання. Я нічого не робив, це не я. От на кшталт таких питань я кажу – це не я”, – заявив він.

На запитання журналістів, як він ставиться до неонацистів, підозрюваний зазначив: “Ну є дуже багато різних, я не готовий коментувати, як я до неонацистських груп ставлюсь”.

За даними видання, Зінченко розповів, що негативно ставиться до Путіна і його режиму і “нічого спільного з ним мати не хоче і не мав ніколи”.

Також підозрюваний розповів, що проходив курси і є дипломованим оператором БПЛА.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.