Правоохоронці знайшли живою дівчинку, яка зникла в лісі 7 днів тому

Джерело: Нацполіція

Сьогодні, 27 липня, близько 11:00 правоохоронці та рятувальники знайшли дитину в лісі неподалік від Рави-Руської, приблизно за шість кілометрів від її дому.

Дівчинка втомлена, але її життю нічого не загрожує. Пошуки тривали майже тиждень.

20 липня мати 11-річної Соломії повідомила про її зникнення. Дочка пішла з дому о 16:00, і з того моменту пошуки не припинялися.

У пошуковій операції брали участь понад 600 осіб: поліцейські, рятувальники, прикордонники, кінологи, волонтери та місцеві жителі.

“Наша віра і наші спільні зусилля виявились не марними. Соломію розшукали, зараз вона під наглядом лікарів. Ми вдячні усім, хто долучився до пошуків, допомагав прочісувати місцевість, надавав інформацію та не втрачав надію”, – зазначив очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

Колумбійська співачка Шакіра перервала свій виступ на сцені LIV Miami після того, як помітила, що один з фанатів знімає її під час танцю під новий сингл “Soltera”, підсунувши телефон під поділ її сукні. Артистка спершу спустилася в зал, а згодом продовжила виступ після інциденту.

Лідер фракції “Європейська солідарність” Петро Порошенко придбав для Сил оборони 80 “Мавіків” з тепловізорами, а також мікросхеми для 2000 детекторів дронів “Ванільний цукорок”. 

Катар передасть Збройним силам України 24 самохідні гаубиці PzH ​​2000 у межах угоди з урядом Німеччини, повідомляє видання з посиланням на власні джерела. Натомість отримає від Берліна партії нових машин.

В Україні станом на 16 вересня вже намолочено 39,06 млн тонн нового врожаю на площі у 10,9 млн га.

16 вересня президентка Молдови Мая Санду перервала своє інтерв’ю в етері через землетрус під час прямої трансляції.