Вайнштейна перевели з в’язниці до лікарні через COVID-19 і пневмонію

Джерело: АР

Колишнього кіномагната Гарві Вайнштейна перевели з в’язниці Нью-Йорка до лікарні для проходження лікування від проблем зі здоров’ям, зокрема COVID-19 і пневмонії.

Як розповіли у виданні, Вайнштейна перевели з міського тюремного комплексу на Райкерс-Айленді в закриту палату в лікарні Бельвю.

За словами публіциста Вайнштейна Джуда Енгельмайера, серед інших захворювань, від яких він мав лікуватися, були діабет, високий кров’яний тиск, стеноз хребта, скупчення рідин в серці і легенях.

Зазначається, що Вайнштейн уже принаймні один раз перебував у лікарні Бельвю після того, як його вперше привезли до Нью-Йорка на судовий розгляд справи про зґвалтування.

На нещодавньому судовому засіданні адвокати Вайнштейна попросили перевести його з в’язниці до лікарні через поганий стан здоров’я.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.