Дженніфер Еністон помітили на зйомках нового сезону «Ранкового шоу»

Джерело: Entertainment tonight

Голлівудська акторка Дженніфер Еністон бере участь у зйомках четвертого сезону серіалу “Ранкове шоу”, де грає журналістку Алекс Леві.

У мережі з’явилися фотографії зі зйомок епізоду в районі Флетайрон у Нью-Йорку. Зокрема на кадрах можна побачити, як героїню Дженніфер облили чорною рідиною.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Раніше на своїй сторінці в Instagram акторка також публікувала світлини зі знімального майданчика “Ранкового шоу” зі своїми колегами і, зокрема, з Різ Візерспун.

Фото: jenniferaniston

Фото: Еністон

Фото: Еністон

Фото: Еністон

Фото: Еністон

Нагадаємо, що серіал “Ранкове шоу” продовжено на 4-й сезон. Перша серія нового сезону, ймовірно, вийде у вересні 2025 року.

Сьогодні, 19 вересня, Верховна Рада в цілому прийняла нову постанову про зміну назв 327 населених пунктів у рамках дерусифікації.

СБУ повідомила про підозру клірику київського монастиря УПЦ МП, який виправдовував повномасштабне вторгнення Росії.

Президент Румунії Клаус Йоганніс звернувся до парламенту з проханням дозволити створення на території країни морської навчальної бази для підготовки українських морських піхотинців. Ініціатива є частиною міжнародних зусиль для зміцнення обороноздатності України в умовах російської агресії.

На слуханнях Конгресу США, які відбулись 18 вересня, відзначили, що Україна в умовах війни втілює інновації у військових технологіях та концепціях набагато швидше, аніж США.

Сьогодні, 19 вересня, користувачі “Київстару” повідомили про відсутність зв’язку та проблеми з інтернетом в низці областей України.