В Індонезії пітон з’їв жінку

Джерело: ВВС

В Індонезії гігантський сітчастий пітон з’їв жінку. Її тіло виявили в животі рептилії наступної доби.

Як зазначається, жінка зникла в лісі, недалеко від будинку, по дорозі на ринок. Чоловік жінки занепокоївся, коли вона не повернулася до ночі і підняв сусідів на пошуки. Наступного дня вони знайшли в заростях 6-метрового пітона з великим здуттям живота.

Мешканці села, запідозривши найгірше, розрізали тварину і виявили жінку в шлунку змії.

“Якби я був із нею того дня, пітон би не наважився до неї доторкнутися. Я навіть уявити не можу, які страждання їй довелося пережити. Мені дуже шкода нашу сім’ю”, – прокоментував чоловік загиблої.

Чоловік залишився сам із чотирма дітьми.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.