Шарліз Терон зіграє у новому трилері для Netflix

Джерело: Deadline

Голлівудська акторка Шарліз Терон зніметься у новому трилері “Apex” для стримінгової платформи Netflix.

Нині переговори з Терон щодо її головної ролі перебувають на завершальній стадії. Бальтасар Кормакур веде переговори щодо режисури фільму.

Сценаристом трилера виступив Джеремі Роббінс. У центрі сюжету – скелелаз, на якого полюють на тлі дикої природи.

Терон також буде продюсеркою цього проєкту.

Зазначається, що сама Терон не є “чужою” для Netflix, адже вона вже знялася у кількох фільмах стримінгової платформи, включаючи “Школу добра і зла” та “Стару гвардію”, а також ще зіграє в сиквелі “Стара гвардія 2”.

США оштрафували Lufthansa на рекордні 4 000 000 доларів через те, що авіакомпанія у 2022 році заборонила переліт пасажирам-євреям, які відмовились носити маски.

Служба безпеки України затримала агентку ФСБ, яка шпигувала на користь Росії на Покровському напрямку в Донецькій області.

Сполучені Штати, Південна Корея та Японія в середу, 16 жовтня, оголосили про створення нової багатонаціональної групи для моніторингу виконання санкцій проти Північної Кореї після того, як Росія та Китай зірвали моніторингову діяльність в ООН.

Сили оборони Півдня продовжують завдавати ворогу втрат, знищуючи особовий склад та техніку окупантів. Відтак за добу оборонці знищили 57 одиниць озброєння.

Національний банк України найближчим часом відмовиться від розрахунку офіційного курсу гривні до російського рубля. Рішення стосується також до валют кількох інших країн, включаючи білоруський рубль і іранський ріал.