Гравець подасть до суду на розробника гри Elden Ring через те, що він не може її пройти

Джерело: Tech4gamers

Гравець Elden Ring має намір подати до суду на компанію-розробника FromSoftware. Він вважає, що всередині Elden Ring є ще одна гра, до якої надто важко отримати доступ навіть найвідданішим фанатам.

Airbagged, користувач Х, опублікував скріншоти свого пояснення на 4Chan. Користувач вважає, що для середньостатистичного гравця більша частина контенту Elden Ring недоступна, оскільки вона прихована за масивним бар’єром складності.

Суть позову полягає в тому, що фанати зіграли лише половину пропозицій FromSoftware, оскільки користувач вважає, що всередині кожної гри від студії є повністю прихована гра. Користувач також стверджує, що 25 вересня видавець гри Bandai Namco прийде до суду на слухання у цій справі.

Довідка: Elden Ring — відеогра жанру Action/RPG з відкритим світом, розроблена японською компанією FromSoftware та видана компанією Bandai Namco Entertainment для платформ Microsoft Windows, PlayStation 4 та Xbox One 25 лютого 2022 року.

  • Згідно з новим дослідженням, геймери можуть зазнати неповоротної втрати слуху та страждати від шуму в вухах.

Парламент Швейцарії визнав Голодомор 1932-1933 років геноцидом українського народу.

Сьогодні, 24 вересня, російські окупанти КАБами атакували місто Харків. За попередньою інформацією, є загиблі та поранені.

Голова Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук надіслала лист Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррешу з проханням призупинити членство Російської Федерації в Асамблеї. До цього звернення долучилось понад 20 латиноамериканських діячів.

В Баренцовому морі 12 вересня  російський військовий корабель “Адмірал Левченко” здійснив попереджувальний вогонь по норвезькому рибацькому судну.

Російський священник Іоанн Бурдін, якому заборонили проводити богослужіння через критику війни в Україні, засудив “братовбивство” у своїх проповідях, посилаючись на біблійні заповіді. У 2022 році він висловився проти вторгнення, заявивши, що християни не можуть мовчати, коли “брат вбиває брата”, і звинуватив владу Росії у кровопролитті.