Камала Гарріс відмовилась від дебатів на Fox News, запропонованих Трампом

Джерело: Reuters

Віцепрезидентка США Камала Гарріс не братиме участі у дебатах, які запропонував кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Дебати мали відбутися 4 вересня в Пенсильванії на каналі Fox News.

Fox News Channel – американський консервативний інформаційний канал зі штаб-квартирою в Нью-Йорку та відомий своєю лояльністю до Республіканської партії.

Гарріс, яка отримала необхідні голоси делегатів для висунення від Демократичної партії на виборах 5 листопада, заявила, що планує взяти участь у дебатах 10 вересня на телеканалі ABC News, що було погоджено заздалегідь.

Майкл Тайлер, директор з комунікацій кампанії Гарріс, повідомив, що штаб віцепрезидентки готовий обговорити подальші дебати після заходу 10 вересня. Він також зазначив, що Трамп “втікає наляканий” і намагається уникнути дебатів, які вже було узгоджено з ABC News.

У коментарі для CBS News Тайлер підкреслив, що Трамп сподівається на допомогу Fox News, але має з’явитися на дебати, заплановані на 10 вересня. Гарріс, зі свого боку, підтвердила свою готовність взяти участь у дебатах перед національною аудиторією в праймтайм.

Трамп раніше заявив, що дебати на ABC News 10 вересня не відбудуться, оскільки у них мав брати участь Джо Байден. Він також нагадав про судовий процес з телеканалом.

  • Колишній президент США та чинний кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що не з’являтиметься на раніше запланованих дебатах 10 вересня. Він наголосив, що дебатуватиме з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, кандидаткою від Демократичної партії, лише якщо вона погодиться на його умови: дебати 4 вересня відбудуться на телеканалі Fox News з “повною залою”. Інакше
  • Трамп спершу відмовився від дебатів з Гарріс посилаючись на те, що вона неофіційна кандидатка від Демократичної партії та додав, що експрезидент США Барак Обама не підтримав Гарріс (Обама висловив підтримку віцепрезидентці наступного дня після заяви Трампа). Згодом відмовлявся від дебатів, посилаючись на те, що “і так лідирує в опитуваннях”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.