У низці областей дощитиме: прогноз погоди на 6 серпня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у вівторок, 6 серпня, частину країни накриють опади.

Короткочасні дощі місцями з грозами очікуються на заході, а також у Вінницькій, Житомирській, Одеській, Київській, Миколаївській та Черкаській областях.

У решті областей – без опадів.

Вітер переважно північний, 5-10 м/с.

Температура повітря вдень на заході від +18 до +23 градусів, на півдні – +25…+30. У решті областей від +22 до +27 градусів.

У Києві сьогодні дощитиме. Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Вдень у столиці +24…+26 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Міністерство закордонних справ України у своїй заяві від 22 вересня рішуче засудило черговий прояв зневаги Республіки Білорусь до суверенітету та територіальної цілісності України — проведення так званої “офіційної” зустрічі Олександра Лукашенка з представником російської окупаційної влади на тимчасово окупованій частині території Донецької області України Денисом Пушиліним. 

Кетрін Кросбі, відома акторка, співачка та вдова легендарного Бінга Кросбі, померла в п’ятницю у віці 90 років у своєму будинку в Хіллсборо (Каліфорнія). Представник родини повідомив, що причиною смерті стала природна смерть.

Війська Росії стали більшими і сильнішими, ніж були до вторгнення в Україну в лютому 2022 року, попередив командувач ВПС США в Європі та Африці генерал Джеймс Хекер.

Земля тимчасово отримає другий “Місяць” у вигляді невеликого астероїда, який почне обертатися навколо нашої планети з 29 вересня до 25 листопада 2024 року. Астероїд, виявлений у серпні та названий 2024 PT5, дослідники помітили з системи моніторингу астероїдів Asteroid Terrestrial-impact Last Alert System, що фінансується NASA.

З жовтня 2022 року російські війська завдали понад 1000 ударів по енергетичній інфраструктурі України, що суттєво вплинуло на здатність країни підтримувати стабільну генерацію електроенергії. Про це повідомив заступник міністра енергетики Микола Колісник.