Олімпійцю, який збив планку членом, запропонували знятися в порно за 250 тисяч доларів

Джерело: TMZ Sports

Французькому стрибуну Антоні Амміраті, який збив планку членом і вилетів з Олімпійських ігор 2024, запропонували стати вебкам-моделлю за 250 000 доларів. З 21-річним атлетом хоче співпрацювати сайт для дорослих CamSoda.

Віцепрезидент порносайта Дерін Паркер Дерін Паркер запропонував співпрацю, додавши про “талант нижче пояса”.

“Якби це залежало від мене, я нагородив би вас за те, що бачили всі інші, ваш талант нижче пояса. Як любитель подібних інтимних розваг, я хотів би запропонувати вам до 250 000 доларів в обмін на 60-хвилинне вебшоу, в якому ви демонструєте своє “господарство”, звичайно, без перекладини”, – сказав Дерін Паркер.

Паркер додав, що компресійним шортам не доведеться виконувати свою функцію, “оскільки він може дозволити всьому вмісту бути на волі”.

Зазначимо, що французський спортсмен через курйоз посів 15-те місце. Відео його програшу дуже швидко розлетілося мережею, ставши вірусним. Видання Mirror навело слова спортсмена після виступу, де він сказав, що такий програш став для нього “великим розчаруванням”. За його словами, він пропустив декілька тренувань, що могло стати причиною його фіаско.

Утім завдяки вірусному відео кількість підписників в його Інстаграмі різко зросла. Раніше на нього було підписано близько 5 тисяч людей, а станом на момент написання новини було вже 203 тисячі підписників.

Фото: Інстаграм / @anthony_ammirati

Ще три дні тому його пости можна було коментувати, але схоже коментарі на кшталт “Усі знають, чому я тут”, змусили його поки вимкнути цю функцію. Хтось ще додав: “Антоні, не хвилюйтеся, бо ви виграєте з інших причин, сер”.

“Усі ви змусили його вимкнути коментарі”, — написала одна з коментаторок.

Фото: Інстаграм / @anthony_ammirati

У коментарях також звернули увагу, що подібна поведінка схожа на сексуальні домагання без згоди. Оскільки коментатори не впевнені, чи справді спортсмену подобається, коли його так дражнять.

Фото: Інстаграм / @anthony_ammirati

У ніч на 24 жовтня російські війська атакували Україну десятками безпілотників та кількома ракетами.

США не змінили позиції щодо ударів углиб російської території західними ракетами.

За оцінками аналітиків ISW, найближчими днями російські війська можуть окупувати Селидове у Донецькій області, однак це, вважають фахівці, завадить ворогу підтримувати наступ на Покровськ.

В Україні триває 974-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 684 тисячі осіб.

24 жовтня відзначають Міжнародний день ООН, Всесвітній день інформації про розвиток, Всесвітній день боротьби з поліомієлітом та Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності. Церква згадує мученика Аретти і тих, хто з ним.