Синоптики повідомили, де сьогодні дощитиме: прогноз погоди на 8 серпня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у четвер, 8 серпня у більшості областей сухо та сонячно.

Короткочасні дощі з грозами місцями випадуть лише у північно-східних областях.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря вдень у більшості областей від +22 до +27 градусів, на півдні – +26…+31, а у Карпатах +19…+24 градуси.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Вдень у столиці +25…+27 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

У Донецькій області внаслідок російського обстрілу шахти загинули дві працівниці. Трагедія сталася під час робочого процесу на підприємстві.

Результати опитувань, проведених різними компаніями в Сполучених Штатах, засвідчили невелику перевагу Камали Гарріс в загальнонаціональних масштабах, однак вони також показали, що Дональд Трамп має шанси в ключових штатах.

Іран продемонстрував новітні зразки військової техніки під час параду 21 вересня в Тегерані, зокрема нову балістичну ракету Jahad і модернізований ударний безпілотник Shahed-136B.

У мережі з’явився трейлер драми режисера Тодда Філліпса “Джокер: Божевілля на двох” з Гоакіном Феніксом та Леді Гагою в головних ролях.

Україна завдала удару по складу боєприпасів у Торопці (Тверська область Росії) 18 вересня, що призвело до значних втрат для російських військ. За оцінкою естонської розвідки, Росія втратила боєприпасів на 2-3 місяці вперед, що може вплинути на ситуацію на фронті вже у найближчі тижні.