Місцями короткочасні дощі: прогноз погоди на 10 серпня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у суботу, 10 серпня, частину країни накриють опади.

Короткочасні дощі, місцями з грозами, сьогодні вдень очікуються повсюди, окрім західних та східних областей.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря вдень у більшості областей коливатиметься від +23 до +28 градусів. На сході, півдні та у Криму від +29 до +34, а у Карпатах +18…+23.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, короткочасний дощ. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Вдень у столиці +24…+26 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

ЗСУ успішно відбивають механізовані штурми противника із залученням значної кількості техніки. Водночас зафіксовано просування російських військ поблизу Липців, Куп’янська, Кремінної, Торецька, а також у Курській області.

Даніель Дюбуа здобув перемогу у бою за звання чемпіона світу у суперважкій вазі, захистивши пояс IBF від британця Ентоні Джошуа.

22 вересня відзначається Всесвітній день пацієнтів, які страждають на ХМЛ, Всесвітній день носорога, Всесвітній день захисту слонів та Всесвітній день без автомобілів. За церковним календарем вшановують пам’ять святого священномученика Фоки.

За даними синоптиків, у неділю, 22 вересня, в Україні очікується суха погода, подекуди – туман.

Станом на 22:00 в суботу, 21 вересня, загалом від початку цієї доби на фронті відбулося 125 бойових зіткнень. Більша частина боїв відбулася на Покровському, Лиманському та Курахівському напрямках.