Чоловік заробив $3 млн за рік у Spotify, створивши 2700 треків під 650 псевдонімами

Джерело: The Guardian, Fast Company

Йохана Рьора, музиканта зі Стокгольма, визнали найбільш прослуховуваним виконавцем Швеції на Spotify. Він випустив понад 2700 пісень під 650 різними іменами, які разом прослухали 15 мільярдів разів. Його музика перевершила за популярністю навіть Брітні Спірс і Abba.

Успіх Рьора пов’язаний з його композиціями у понад 100 офіційних інструментальних плейлистах Spotify, популярних для фонового прослуховування.

“Люди вже давно створюють альбоми та пісні на Spotify, які трохи перевищують 30-секундний ліміт для отримання оплати. Такі речі були завжди: генератори білого шуму, розслаблюючі звуки фортепіано і все таке інше. А Spotify помітив це там, де це було доречно, і зупинив це”, – каже Кірон Донох’ю, засновник Playlist Alert та Humble Angel Records.

Хоча музика Рьора є оригінальною, інші музиканти розкритикували такий підхід. Тепер же до цього додались і треки, виготовлені ШІ.

Гурти, як-от Jet Fuel & Ginger Ales, зібрали сотні тисяч прослуховувань, хоча мають підозріло мало інформації про себе. Співачка Софія Пітчер, чиї треки набрали популярність, виявилася вигаданою, як з’ясувало іспанське видання El Diario.

Представник Spotify заявив, що стримінговий гігант “не має політики проти артистів, які створюють контент за допомогою інструментів автонастроювання або штучного інтелекту, якщо цей контент не порушує інші наші політики, зокрема нашу політику щодо оманливого контенту, яка забороняє видавати себе за іншого”.

 

Станом на 22:00 в суботу, 21 вересня, загалом від початку цієї доби на фронті відбулося 125 бойових зіткнень. Більша частина боїв відбулася на Покровському, Лиманському та Курахівському напрямках. 

Фахівці повідомили The New York Times, що тривале сидіння протягом цілого дня може спричинити “сідничну амнезію”.

Протягом дня, 21 вересня, російські загарбники здійснили 81 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 175 вибухів. 

Поліція Ісландія застрелила рідкісного білого ведмедя, оскільки вважала, що він становить загрозу для місцевої жительки, заявила влада.

Внаслідок російського удару по багатоповерхівці Харкова вже відомо про щонайменше 12 постраждалих.