Місцями повітря прогріється до +38 градусів: прогноз погоди на 20 серпня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у вівторок, 20 серпня, в Україні буде спекотно, місцями пройдуть опади.

Короткочасні дощі з грозами вдень очікуються місцями на заході та на Житомирщині. У решті областей – невелика хмарність, без опадів.

Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с.

Температура повітря вдень на заході коливатиметься від +28 до +33 градусів. На півдні, у центрі, місцями на півночі та сході, сильна спека – +35…+38 градусів. У решті регіонів – +30…+34 градуси.

У Києві сьогодні невелика хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 3-5 м/с. Вдень у столиці +35 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

В Італії заарештували 65-річного греко-австралійського громадянина, підозрюваного у вбивстві двох жінок, знайдених мертвими у 1977 році в Мельбурні, Австралія. Чоловіка затримали в аеропорту Риму, і поліція планує вимагати його екстрадиції до Австралії.

Боєприпаси на складі у Тихорецькому районі Краснодарського краю РФ, який сьогодні атакували БпЛА, зберігали просто неба.

Президент України Володимир Зеленський підштовхуватиме президента США Джо Байдена надати офіційне запрошення у НАТО і взяти зобов’язання щодо регулярного постачання озброєння у межах українського плану перемоги.

Вночі 21 вересня російські окупаційні війська атакували Україну ракетами і безпілотниками.

Новий фільм Денні Бойла про зомбі “28 років потому” увійшов в історію як найбільша кінострічка, яку знімали з допомогою смартфонів. Третій фільм франшизи знімали на адаптований iPhone 15.