«Мінлива поведінка» Аффлека стала головною причиною розлучення з Лопес – ЗМІ

Джерело: Page Six

Мінлива поведінка актора Бена Аффлека, як повідомляється, стала головною причиною його розлучення зі співачкою Дженніфер Лопес.

За словами джерела, часто непередбачувані та “екстремальні перепади настрою” Аффлека зрештою змусили Лопес подати на розлучення після двох років шлюбу.

Настрій актора, як зазначив інсайдер, коливався від “неймовірно щасливого і теплого — кращого світла, яке він випромінював” — до “найглибшої, найтемнішої поведінки”.

“Правда в тому, що між ними було багато кохання, але, на жаль, перепадам настрою Бена не вдалося втекти від журналістів, хоч би як він намагався”, – розповів інсайдер.

Він додав, що зіркова пара намагалася врятувати свій шлюб та працювала над вирішенням цих проблем, однак, їм це не вдалося.

“Але я не став би так сміливо говорити, що кохання немає — звичайно, воно є. Світ вболівав за них, але той, ким Бен себе називав, і той, ким він виявився, були двома різними людьми”, – резюмував інсайдер.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.