Зросла кількість загиблих унаслідок ракетного удару РФ по готелю у Кривому Розі

Джерело: ДСНС

У Кривому Розі знову зросла кількість жертв російського ракетного удару по місцевому готелю.

За повідомленням рятувальників, під час розбору завалів вночі виявили тіло ще однієї людини.

Відтак загальна кількість жертв зросла до чотирьох осіб.

Кількість постраждалих не змінилась – п’ятеро. Пошуково-рятувальні роботи завершено.

ДОВІДКА: уночі на 27 серпня російські війська влучили у готель в Кривому Розі. Раніше Повітряні сили ЗСУ повідомляли про загрозу застосування балістичного озброєння з Криму. Згодом моніторингові пабліки поінформували про балістичну ракету в напрямку міста.

  • Зранку 26 серпня росіяни атакували 15 областей України, застосувавши різні види озброєння. Яка ситуація по регіонах – за посиланням.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.