Приквел «Дюни» та спіноф «Гри престолів»: HBO анонсував серіали нового сезону

Джерело: Variety

Стримінговий сервіс HBO випустив тизер, у якому показав масштабні проєкти, що вийдуть у 2024-2025 роках.

“Дракони були лише початком. Нові історії, свіжі розділи. Незабаром усе з’явиться на Max”, – йдеться в описі до відео.

Так, 19 вересня 2024 року відбудеться премʼєра серіалу “Пінгвін”. Це спіноф супергеройського кримінального фільму “Бетмен” Метта Рівза про одного з найвідоміших лиходіїв DC Comics.

Також HBO підготував серіал “Дюна: Пророцтво”, що стане приквелом до саги “Дюна” Дені Вільнева.

Окрім того, відбудеться прем’єра 5-й сезону “Гарлі Квінн” про божевільну подружку Джокера та 3-й сезону гостросоціальної сатири про багатіїв “Білий лотос”, події якого розгортатимуться в Таїланді.

Ще одним приквелом стане “Ласкаво просимо до Деррі”, що покаже передісторію культових фільмів жахів “Воно”. HBO готує анонсований раніше спіноф “Гри престолів” “Лицар Семи Королівств”, що розкриє нові таємниці Вестеросу.

У новому телесезоні вийде продовження постапокаліптичного серіалу за мотивами відеогри The Last of Us “Останні з нас”. У короткому огляді другого сезону було показано повернення Педро Паскаля в ролі Джоела, Белли Ремсі в ролі Еллі та Габріеля Луни в ролі Томмі. У ньому також зʼявляться і нові персонажі, яких зіграє Ізабела Мерсед, Джеффрі Райта і Кетрін О’Хара.

НВО оголосив також про 3-й сезон спінофу “Секс і місто” – “І просто так…”.

  • Стримінгова платформа Amazon Prime Video підтвердила, що другий сезон “Володар перснів: Персні влади” поб’є рекорд франшизи “Володар перснів”, оскільки він отримав офіційний рейтинг 18+ в деяких країнах (наприклад, в Канаді).

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.