Вночі окупанти атакували Черкащину: є постраждалі та руйнування

Джерело: голова Черкаської ОВА Ігор Табурець

Уночі 10 вересня війська РФ атакували “шахедами” Черкаську область. В регіоні зафіксовано пошкодження та є постраждалі.

За даними місцевої влади, над регіоном було збито 14 БпЛА та зафіксовано кілька влучань.

У Черкасах внаслідок атаки травмовано двох осіб: їм вже надали медичну допомогу. Також у місті пошкоджень зазнали кілька будинків та об’єктів приватного бізнесу. Також зайнялась суха трава.

На Уманщині пошкоджено інфраструктурний об’єкт, а в Черкаському районі внаслідок падіння уламків зайнялась лісова підстилка. Пожежу ліквідовано.

Зокрема, в обласному центрі двоє людей травмовані. Їм надана необхідна допомога. Також пошкоджено кілька будинків і об’єктів приватного бізнесу. Плюс мали займання сухої рослинності.

“Профільні служби працюють. Остаточні збитки будуть відомі згодом. Правоохоронці фіксують чергові злочини російських терористів”, – резюмував Табурець.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.

Двоє людей вважаються зниклими безвісти, а близько 1 000 осіб евакуйовано після повеней і зсувів на півночі Італії, в регіоні Емілія-Романья.

Південь Німеччини “тероризують” середземноморські мурахи, які перегризають дроти електрокабелів та інтернету.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.