Ув’язненому в США кінопродюсеру Гарві Вайнштейну терміново провели операцію на серці

Джерело: ABC News

Колишнього кіномагната Гарві Вайнштейна терміново доставили з острова Райкерс, де він відбував покарання у справі про зґвалтування, до лікарні Белв’ю для екстреної операції на серці після того, як він поскаржився на біль у грудях.

“Минулої ночі Вайнштейна екстрено доставили до лікарні Бельв’ю через кілька медичних проблем. Ми можемо підтвердити, що пан Вайнштейн сьогодні переніс процедуру та операцію на серці, але не може коментувати більше цього”, – йдеться у заяві представників Вайнштейна Крейга Ротфельда та Джуди Енгельмайєра.

Вони нагадали, що Вайнштейн страждає від багатьох серйозних проблем зі здоров’ям, які потребують постійного лікування.

“Ми вдячні виконавчій команді Департаменту виправних закладів Нью-Йорка та Райкерс-Айленду за швидкі дії”, – зазначили представники ув’язненого продюсера.

Як розповіли у виданні, надзвичайна ситуація сталася в той момент, коли цього тижня 72-річний Вайнштейн має виступити в суді в Нью-Йорку, де прокурори представляли докази великому журі, працюючи над висуненням нового обвинувачення проти Вайнштейна щодо звинувачень у сексуальних злочинах.

19 вересня станом на 8:00 триває 939 доба широкомасштабної збройної агресії Росії проти України. На фронті ситуація залишається напруженою, оскільки противник продовжує атакувати позиції ЗСУ, використовуючи чисельну перевагу в живій силі та техніці. Українські захисники ефективно стримують наступ, завдаючи агресору значних втрат.

Польща розглядає можливість тиску на Україну через питання Волинської трагедії в контексті її євроінтеграційних прагнень, повідомляє польський журналіст Марцін Терлік. За даними його джерел, під час нещодавніх переговорів у Києві президент Володимир Зеленський та міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський мали складну розмову на цю тему.

19 вересня російська армія здійснила атаку на Запорізький район із застосуванням керованих авіабомб (КАБ). Внаслідок цього одна людина загинула, ще дві зазнали поранення.

19 вересня відзначається День народження смайлика. Цього дня також вшановується пам’ять святих мучеників Трохима, Савватія та Доримедонта. До Нового року залишилося 103 дні.

За даними синоптиків у четвер, 19 вересня, здебільшого не очікуються опади.