«З любов’ю та надією. Бездітна кошатниця»: Тейлор Свіфт підтримала Камалу Гарріс

Джерело: Тейлор Свіфт

Виконавиця Тейлор Свіфт висловила підтримку віцепрезидентці, кандидатці у президенти США від демократів Камалі Гарріс.

Відповідний допис співачка опублікувала у своєму інстаграм-акаунті після дебатів Камали Гарріс і Дональда Трампа. Свіфт наголосила, що як виборець вона дивиться дебати та вивчає програми кандидатів у президенти США.

Знаменитість пригадала, що не так давно на з допомогою штучного інтелекту було створено дописи, що вона нібито підтримує кандидата від республіканців Дональда Трампа. Це, за словами Свіфт, налякало її, через можливості ШІ і поширення дезінформації.

“Це привело мене до думки, що мені потрібно бути відкритою щодо моїх реальних планів на ці вибори як особі, яка голосуватиме. Найпростіший спосіб боротьби з дезінформацією – правда”, – написала співачка.

Саме тому Свіфт вирішила відкрито повідомити, що голосуватиме за Камалу Гарріс і Тіма Волца. За словами виконавиці, віцепрезидентка є “стійкою і обдарованою лідеркою”, з якою можна досягти набагато більшого для США.

Вона похвалила вибір Гарріс зробити кандидатом на пост віцепрезидента Тіма Волца, який “десятиліттями боровся за права ЛГБТК+, екстракорпоральне запліднення та право жінки на власне тіло”.

Співачка резюмувала, що зробила свій вибір, вивчивши кандидатів на пост президента США і закликала інших також зайнятись цим, аби обрати свого кандидата.

Вона нагадала, що для того, аби проголосувати, необхідно зареєструватись і додала, що краще проголосувати достроково.

“З любов’ю та надією, Тейлор Свіфт. Бездітна кошатниця”, – написала співачка, прикріпивши своє фото з котом.

Назвавши себе “бездітною кошатницею” Тейлор Свіфт послалась на заяву Джеймса Ді Венса – кандидата у віцепрезиденти від республіканців, який ще у 2021 році поставив під сумнів лідерство Камали Гарріс, оскільки у неї немає біологічних дітей.

У відео Венс говорить, що країною керує “купка бездітних леді-кішок, які нещасні через власне життя та вибір, який вони зробили, і тому вони хочуть зробити нещасною решту країни”.

Цьогоріч знову почали поширювати в соцмережах, і в коментарях користувачі назвали слова Венса сексистськими, жінконенависницькими та стереотипними.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.