Disney зупинив зйомки «Книги кладовища» після того, як Ґеймана звинуватили у зґвалтуванні

Джерело: Variety

Студія Disney відклала роботу над фільмом за фентезі-романом “Книга кладовища” британського письменника Ніла Ґеймана після звинувачень проти нього в сексуальному насильстві.

Зазначається, що проєкт не був повністю скасований, але його розробка нині на паузі з різних причин, зокрема і через висунуті проти письменника обвинувачення в зґвалтуванні.

Опублікована в 2008 році “Книга кладовища” розповідає про хлопчика, якого виховують привиди кладовища після вбивства його сім’ї. Екранізація ще не перейшла на етап препродакшну і не мала жодного підтвердженого акторського складу. Ґейман не мав ніякого відношення до фільму.

Напередодні дві жінки звинуватили автора романів “Зоряний пил”, “Американські боги” і “Книга кладовища” у сексуальному насиллі.

Як стверджує одна з жінок, письменник вчинив над нею насильство в день знайомства. За словами жінки, на той момент їй було лише 20 років, а Гейману – 40. Вона навіть зверталася до поліції, але жодних обвинувачень зірці не висунули.

Тоді як інша жінка працювала нянею у Ніла. У перший день її перебування в будинку чоловіка у них відбувся інтимний зв’язок. Тоді постраждалій було 22 роки, а Гейману вже 61.

Обидві постраждалі говорять, що Гейман мав чимало збочених фантазій і часто просив називати його “господарем”.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.