В Харкові на замовлення жорстоко вбили чоловіка: судитимуть трьох фігурантів

Джерело: Харківська обласна прокуратура

У Харкові чоловік замовив вбивство людини через несплату боргу. Відтак у справі про жорстоке вбивство перед судом постануть троє фігурантів. 

За даними слідства, фігурант замовив вбивство 34-річного чоловіка через те, що він заборгував перед ним чималу суму. 

Він звернувся до 33-річного знайомого, який був неодноразово судимий, та попросив за гроші вбити чоловіка. Той зрозумів, що не впорається один і звʼязався з товаришем, який відбуває покарання в ізоляторі. Увʼязнений допоміг йому знайти “напарника” — 42-річного мешканця с. Мурафа.

Відтак в березні у Харкові двоє обвинувачених вбили чоловіка, знімаючи це на відео. Вони завдали потерпілому щонайменше 200 ударів металевим ломом та деревʼяною битою. Чоловік помер на місці.

Троє обвинувачених перебувають під вартою. Максимальне покарання, яке їм загрожує — довічне позбавлення волі.

Замовник вбивства зараз переховується від слідства і вирішується питання щодо оголошення його у розшук.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.

Туреччина без офіційного оголошення заборонила своїм експортерам переправляти до Росії американську продукцію військового призначення. Це сталося після того, як Вашингтон пригрозив Анкарі “наслідками” за підтримку російського ВПК.

У Познані, Польща, закривають консульство РФ.

Індія повернула із зони бойових дій 85 своїх громадян, яких обманом змусили підписати контракт із армією РФ та відправили на війну проти України.

Колишній Головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний повідомив, що українські пілоти завершили підготовку у Британії та готові вирушити на допомогу Силам оборони.