Трамп заявив, що ненавидить Тейлор Свіфт, яка виступила на підтримку Гарріс

Джерело: Дональд Трамп/Truth Social

Кандидат на посаду президента від республіканців Дональд Трамп заявив, що ненавидить співачку Тейлор Свіфт після того, як вона публічно підтримала кандидатку від демократів Камалу Гарріс.

“Я ненавиджу Тейлор Свіфт!”, – написав він.

Раніше Свіфт повідомила, що голосуватиме за Гарріс.

“Я голосуватиму за Камалу Гарріс і (кандидата на посаду віцепрезидента від демократів) Тіма Волза на президентських виборах 2024 року. Я голосую за неї, бо вона бореться за права – на мою думку, нам потрібен воїн, щоб їх відстоювати””, – зазначила вона.

За словами виконавиці, США досягнуть “набагато більшого, якщо пануватиме спокій, а не хаос”.

Невдовзі після заяви артистки Трамп відповів, що “не був фанатом Тейлор” і “вона, ймовірно, заплатить за це ціну на ринку”.

Він також порівняв Тейлор Свіфт із Бріттані Махомес, дружиною зірки НФЛ Патріка Махомеса, яка потрапила в заголовки минулого тижня після того, як поставила лайк одному з постів колишнього президента в соціальних мережах, що викликало критику в Інтернеті.

Примітно, що це перший раз, коли Свіфт прокоментувала вибори 2024 року. Вона також за місяць до дня виборів підтримала Джо Байдена у 2020 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.