Після заяв Трампа про ненависть до Тейлор Свіфт Стівен Кінг підтримав співачку

Джерело: Стівен Кінг/X

Американський письменник Стівен Кінг висловив підтримку співачці Тейлор Свіфт після того, як кандидат на посаду президента від республіканців Дональд Трамп заявив, що ненавидить її, бо вона публічно підтримала кандидатку від демократів Камалу Гарріс.

“Я люблю Тейлор Свіфт. Її музика робить мене щасливим. Кінець історії”, – йдеться в дописі.

У коментарях до посту Кінга власник соцмережі Х Ілон Маск одразу поцікавився, які саме пісні співачки є найулюбленішими для американського автора.

Сама Свіфт поки що публічно не прокоментувала слова Трампа щодо неї.

Напередодні Дональд Трамп заявив, що ненавидить співачку Тейлор Свіфт, після того, як вона публічно підтримала кандидатку від демократів Камалу Гарріс.

Свіфт раніше повідомила, що голосуватиме за Гарріс.

“Я голосуватиму за Камалу Гарріс і (кандидата на посаду віцепрезидента від демократів – ред.) Тіма Волза на президентських виборах 2024 року. Я голосую за неї, бо вона бореться за права – на мою думку, нам потрібен воїн, щоб їх відстоювати”, – зазначила співачка.

За словами виконавиці, США досягнуть “набагато більшого, якщо пануватиме спокій, а не хаос”.

  • Тейлор Свіфт заявила, що голосуватиме за віцепрезидентку США Камалу Гарріс на виборах, що викликало різку реакцію в її суперника Дональда Трампа, який стверджує, що виконавиця, “ймовірно, заплатить за це ціну”.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.

Колегія суддів ВАКС визнала винуватим суддю Зарічного суду міста Суми Миколу Шершака в одержанні хабаря і засудила його до позбавлення волі строком на сім років.

Британська акторка Кейт Вінслет поділилася власними уявленнями про красу, зазначивши, що вважає зморшки “неймовірно гарними”.