«Я не в Україні»: Кейт Вінслет попросила не називати її «сміливою» за гру в кіно

Джерело: Time

Британська акторка Кейт Вінслет заявила, що це не сміливо, коли акторки демонструють своє тіло або не мають макіяжу перед камерами. Бо це просто їхнє завдання – зображати справжніх жінок. У межах промо-кампанії фільму “Лі” лауреатка премії “Оскар” дала інтерв’ю журналу Time та згадала у цьому контексті про Україну.

Як зазначається, акторка грає відому фотографиню та журналістку часів Другої світової війни Лі Міллер. Вінслет має оголені сцени у фільмі, і вона була непохитною у тому, щоб показати своє справжнє тіло на екрані.

“Це не є чортовою сміливістю. Я – не колишній начальник пошти, який бореться за справедливість. Я не в Україні. Я виконую роботу, яка для мене важлива”, – заявила вона.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.