Усика затримали в аеропорту Кракова – Жан Беленюк

Джерело: Жан Беленюк/Телеграм

Українського боксера, чемпіона WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександра Усика затримали в аеропорту Кракова. Відповідну інформацію надав спортсмен та політик Жан Беленюк у вівторок, 17 вересня.

Наразі з’ясовуються усі обставини.

Олександра Усика заарештували в аеропорту Кракова. Обставини зʼясовуються, – написав Беленюк.

Він також опублікував відповідні відео із затриманням українського боксера.

Своєю чергою, дружина спортсмена, Катерина Усик опублікувала сторіс, де повідомила, що з українським чемпіоном “все гаразд”. Вона запевнила, що Олександр повідомить усі деталі згодом.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.