РФ атакувала Україну 70 БпЛА: більшість вдалось збити

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Уночі 20 вересня Росія випустила по Україні сім десятків ударних безпілотників та кілька ракет.

За повідомленням ПС ЗСУ, окупанти випустили три ракети невстановленого типу по Донеччині, одну керовану авіаційну ракету Х-59 по Дніпропетровщині (з ТО Запорізької області) та 70 “шахедів” (з Приморсько-Ахтарська, Курська та Єйська – РФ).

Українські захисники збили 61 безпілотник та одну керовану авіаційну ракету. Решта дев’ять під впливом РЕБ втрачено у кількох регіонах України (інформація про постраждалих чи руйнування не надходила).

ППО працювала у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.

В “Укрпошті” анонсували благодійний поштовий випуск “Батальйон “Пухнасті”” з марками “Батальйон “Пухнасті”. Котики” та “Батальйон “Пухнасті”. Собачки”.

Європейська комісія виділить Україні у кредит до 35 мільярдів євро в рамках зобов’язань G7. Всього за цією ініціативою планують надати 50 млрд євро кредиту.

Елеанор Браун завантажила на вебсайт ескорт-послуг інтимні фото жінки, яка колись була коханкою її батька. Вона також опублікувала її номер телефону, після чого жінці почали телефонувати невідомі чоловіки.

На клопотання прокурорів Святошинської прокуратури 41-річному киянину, підозрюваному у вбивстві пенсіонера на автозаправці, обрано запобіжний захід — утримання під вартою до 16 листопада 2024 року.

В Одесі знесуть пам’ятник російському поету Олександру Пушкіну. Про це заявив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер в інтерв’ю на YouTube-каналі “Міста сили”.