План перемоги спрацює, якщо будуть швидкі рішення союзників у жовтні-грудні – Зеленський

Джерело: трансляція брифінгу

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що план перемоги, який він представить у США, передбачає “швидкі рішення” від партнерів і буде ефективним, якщо вони нададуть підтримку протягом найближчих двох місяців.

“Щодо плану перемоги всі деталі я буду обговорювати з президентом США, тому що переважно рішення щодо плану залежать саме від нього, але також від інших союзників. Весь план розрахований на швидкі рішення наших партнерів, на рішення, які мають бути з жовтня до грудня. І не затягувати ці процеси – ми так дуже б хотіли. Тоді, ми вважаємо, що план спрацює”, – сказав він на брифінгу з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.

Помер український гуморист та актор “Ліги сміху” Юрій Рябченко, про що у п’ятницю, 20 вересня, повідомила гостьова редакторка шоу Одарка Царенко.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан знялась для чемпіонського номера чоловічого журналу Playboy.

На фронті під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинула 47-річна важкоатлетка, бойова медикиня та стрільчиня Ніна Пашкевич. 

У п’ятницю, 20 вересня, Росія висунула чотирьом своїм солдатам звинувачення у катуванні та вбивстві громадянина США, який жив у Донецьку. 

Netflix випустив перший тизер  другого сезону серіалу “Гра в кальмара”.