Окупанти вдарили ракетами по Одесі: четверо поранених

Джерело: Олег Кіпер, Суспільне Одеса

Російські війська завдали ракетного удару по Одесі, внаслідок чого поранено чотирьох людей, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

За попередньою інформацією, уламки ракети “Іскандер-М” пошкодили припортову та цивільну інфраструктуру, а також цивільне судно під прапором Антігуа.

Пораненим цивільним надається необхідна допомога.

Раніше у Повітряних силах попереджали про загрозу використання балістичних ракет з півдня та ракетну небезпеку в областях, де оголошено повітряну тривогу. Серія вибухів у місті сталася о 13:57, після чого в небі над Одесою з’явився дим.

На фронті під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинула 47-річна важкоатлетка, бойова медикиня та стрільчиня Ніна Пашкевич. 

У п’ятницю, 20 вересня, Росія висунула чотирьом своїм солдатам звинувачення у катуванні та вбивстві громадянина США, який жив у Донецьку. 

Цього тижня на голландській військовій базі НАТО завершилились масштабні 11-денні навчання з боротьби з безпілотниками, у яких Україна вперше взяла участь.

Станом на 16:00 п’ятниці, 20 вересня, по всій лінії фронту від початку доби відбулось вже 123 ворожих атак. Найактивніше ворог діє на Курахівському напрямку, де провів третину від усіх боїв.

Сьогодні, 20 вересня, російські війська авіабомбами атакували місто Харків. Є жертви.