Уночі безпілотники атакували два склади боєприпасів у Росії

Джерело: телеграм-канал ASTRA

Вночі 21 вересня безпілотники масовано атакувати російські регіони, поціливши у два склади боєприпасів.

Зокрема вдруге за останні дні БпЛА атакували Тверську область. За повідомленням, під атакою опинився 23-й арсенал головного ракетно-артилерійського управління міноборони РФ у селищі Октябрське.

Влада регіону підтвердила атаку безпілотників, однак, традиційно, відзвітувала про збиття всіх БпЛА.

Пожежу на складі зафіксували супутники NASA.

Пожежа і вибухи лунають і в Краснодарському краї РФ, а саме у Тихорецькому районі, де також розташовано склад з боєприпасами.

Губернатор краю підтвердив атаку БпЛА, однак наголосив, що безпілотники були подавлені РЕБ і впали, внаслідок чого і виникла пожежа, яка “перейшла на вибухонебезпечні предмети”.

“Почала детонація. Зараз з метою безпеки триває тимчасова евакуація мешканців селища поряд з місцем займання”, – додав губернатор.

При цьому губернатор не повідомив, з якого саме селища проходить евакуація, однак у телеграм-каналі пишуть, що мовиться про населений пункт Камєнний, де розташовано двій військові частини.

Місцеві мешканці повідомили, що БпЛА поцілив в одно з них – в/ч 57229-41.

Міноборони РФ тим часом відзвітувало, що уночі над Росією було збито 101 безпілотник.

Міністерство охорони здоров’я Лівану повідомило, що внаслідок вчорашнього авіаудару по півдню Бейрута, столиці Лівану, загинули щонайменше 14 людей, а 66 отримали поранення. Ізраїль заявив, що ліквідував 11 командирів “Хезболли”.

Протягом 19-20 вересня у Києві проходив New Age Media Summit (NAM Summit) – подія, організована…

Внаслідок російських атак 20 вересня були пошкоджені енергетичні об’єкти в п’яти областях України. У Дніпропетровській області постраждав працівник.

Уночі 21 вересня росіяни ракетами вдарили по Кривому Рогу. Окупанти вбили трьох осіб, зокрема бабуся та її 12-річного онука.

Сьогодні, 21 вересня, у Туркестанській області Казахстану в колонії № 55 під час планового обшуку стався бунт, унаслідок якого було влаштовано підпал.