«Занадто пізно»: Трамп відмовився від дебатів з Гарріс на CNN

Джерело: The Hill

Кандидат на посаду президента США від республіканців Дональд Трамп відхилив запрошення телеканалу CNN на теледебати з кандидаткою від Демократичної партії Камалою Гарріс після того, яка вона дала згоду на їх проведення.

“Вона провела одні дебати. Я провів двоє. Занадто пізно проводити ще одні. Я б із задоволенням, значною мірою, але вже занадто пізно. Голоси віддані”, – сказав Трамп під час виборчого заходу у Вілмінгтоні штату Північна Кароліна.

За його словами, у Гарріс “був шанс зробити це на (телеканалі) Fox”.

“Ви знаєте, Fox запросив нас, і я чекав, чекав, але вони відмовилися. Вони відмовили, а тепер вона хоче провести дебати на CNN прямо перед виборами, тому що вона сильно програє”, – заявив кандидат.

Зазначається, що кампанія Трампа в Північній Кароліні постала перед проблемою місцевого рівня. У четвер CNN розмістив публікацію, відповідно до якої 2010 року кандидат на посаду губернатора від Республіканської партії афроамериканець Марк Робінсон на форумі порносайту Nude Africa назвав себе “чорношкірим нацистом” і висловився за повернення рабства. Низка його коментарів мали “розпусний характер”.

Перші телевізійні дебати між кандидатами в президенти відбулися та телеканалі ABC News 10 вересня.

63% учасників опитування телеканалу CNN, проведеного SSRS серед зареєстрованих виборців, вважають, що на теледебатах краще виступила кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс.

Футболку колишнього гравця збірної України Анатолія Тимощука продали на аукціоні за 700 тисяч рублів для допомоги Курській області. Захід відбувся 16 вересня 2024 року, де Тимощук передав футболку пітерського “Зеніта” зі своїм автографом.

Російський музикант, соліст гурту “Машина времени” Андрій Макаревич прокоментував операцію ЗСУ в Курській області.

У Донецькій області внаслідок російського обстрілу шахти загинули дві працівниці. Трагедія сталася під час робочого процесу на підприємстві.

Результати опитувань, проведених різними компаніями в Сполучених Штатах, засвідчили невелику перевагу Камали Гарріс в загальнонаціональних масштабах, однак вони також показали, що Дональд Трамп має шанси в ключових штатах.

Іран продемонстрував новітні зразки військової техніки під час параду 21 вересня в Тегерані, зокрема нову балістичну ракету Jahad і модернізований ударний безпілотник Shahed-136B.