Марго Роббі та Джейкоб Елорді знімуться в екранізації «Грозового перевалу»

Джерело: Hypebeast

Актори Марго Роббі та Джейкоб Елорді зіграють головні ролі в майбутній екранізації класичного роману Емілі Бронте “Грозовий перевал”. 

Роббі зіграє Кетрін Ерншоу, а Елорді — Гіткліфа. 

 На даний момент подробиці сюжету не розкрили.

Оригінальний роман Бронте опублікований у 1850 році та розповідає про історію двох сімей, Ерншоу та Лінтонів, які переживають бурхливі стосунки з прийомним сином Гіткліфом.

Журналісти зʼясували, що розкішні автомобілі потрапляють до Росії попри західні санкції, зокрема через кавказькі країни.

Сьогодні, 24 вересня, білоруський військовий літак порушив повітряний простір України.

Сьогодні, 24 вересня, російські окупанти атакували місто Харків. Зафіксовано влучання по двох житлових багатоповерхівках у Київському та Салтівському районах. Один з будинків майже відремонтували після попереднього влучання.

На сайті президента зареєстрували петицію про присвоєння почесного звання Героя України посмертно військовослужбовцю 15 бригади оперативного призначення КАРА-ДАГ Юрченку Станіславу Сергійовичу.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про успішне звільнення та зачистку Вовчанського агрегатного заводу в Харківській області. Операція була проведена силами спеціальних підрозділів розвідки, які системно звільняли територію заводу від російських військових, знищивши ворога у всіх будівлях об’єкта.