Вночі над Україною збито 28 БпЛА та чотири ракети

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Вночі 25 вересня російські окупанти атакували України кількома десятками повітряних цілей. Більшість вдалось збити.

Протягом ночі ворога атакував:

  • зенітною керованою ракетою С300 Харківщину
  • трьома ракетами невстановленого типу Харківщину
  • чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 по Одещині з повітряного простору акваторії Чорного моря
  • 32 ударними БпЛА типу “Shahed” з Приморсько-Ахтарська та Курська (РФ)

У результаті протиповітряного бою збито 28 БпЛА та чотири ракети Х-59/69. Решта чотири БпЛА локаційно втрачені над Україною.

Збивали ворожі цілі у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.

Чжу Хенпен – один з провідних економістів Китаю який працював в урядовому аналітичному центрі – зник після того, як йому винесли дисциплінарне покарання за критику президента КНР у закритому чаті.

Незабаром у Верховній Раді відбудеться фінальний розгляд законопроєкту, № 11043, первісною метою якого було посилення…

Українські військові поступово відходять з Вугледара (Донеччина), повідомляє аналітик Forbes Девід Акс. Вугледар, який тривалий час був важливим стратегічним пунктом для оборони України, ймовірно, скоро перейде під контроль російських військ. За даними аналітика, 72-га окрема механізована бригада ЗСУ розпочала відступ на більш захищені позиції після останніх бойових дій.

Вчені припустили, що може існувати зовсім інший стан, в якому перебуває людина, окрім життя та смерті – такий, який може стати новаторським у галузі синтетичної біології.

Сполучені Штати підпишуть у середу, 25 вересня, угоду про пряму позику з Румунією на суму 920 мільйонів доларів для підтримки її програми оборонної модернізації, повідомив уряд Румунії.