Трампа поінформували про ймовірні погрози вбивством з боку Ірану, — Reuters

Джерело: Reuters

Співробітники розвідки США проінформували кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа про ймовірні погрози з боку Ірану вбити його, повідомили в його кампанії.

“Президента Трамп проінформовано раніше сьогодні офісом директора національної розвідки про реальні та конкретні загрози з боку Ірану вбити його з метою дестабілізації та посіяти хаос у Сполучених Штатах”, – йдеться в заяві кампанії.

За їхніми словами, представники розвідки встановили, що загрози з боку Ірану “зросли за останні кілька місяців”, і урядові посадовці США працювали над захистом Трампа та гарантували, що це не вплине на вибори.

Пізніше Трамп заявив на своєму сайті Truth Social про “великі загрози” його життю з боку Ірану, додавши, що їхні дії не принесли успіху, “але вони спробують ще раз”.

Раніше Іран заперечував заяви США про втручання в американські справи.

Американка Аліда Алекін зробила онлайн-тест ДНК і випадково знайшла свого дядька Луїса Арманда Альбіна, якого викрали з каліфорнійського парку в 1951 році.

25 вересня прем’єр-міністр Денис Шмигаль провів зустріч із послом Японії Кунінорі Мацудою, котрий нині завершує свою дипломатичну роботу в Україні. Українська сторона подякувала за підтримку Японією резолюцій ООН на користь України, Формули миру, зокрема в частині ядерної безпеки, та за підписання безпекової угоди.

Американський репер 6ix9ine (справжнє ім’я — Даніель Ернандес) збирається приїхати 19 жовтня в Москву, щоб дати концерт. Про це він повідомив у сторіс в інстаграмі.

16-річний Ерік Кілберн зі США встановив два нових рекорди у Книзі рекордів Гіннеса як підліток із найбільшими руками та стопами. Його кінцівки значно перевищують середньостатистичні показники дорослих людей.

Якщо ворог окупує Покровськ, Україна ризикує вдвічі зменшити виробництво сталі через нестачу вугілля. Таку заяву зробив президент об’єднання “Укрметалургпром” Олександр Каленков.