Трамп заявив, що РФ не програє у війні, нагадавши про Гітлера та Наполеона

Джерело: AP News

Кандидат на пост президента США Дональд Трамп висміяв адміністрацію Байдена за допомогу Україні, адже, на його думку, Росія не програє у війні.

Такого висновку експрезидент США дійшов, зважаючи на минулі “здобутки Росії”, зокрема вклад СРСР у перемозі над Адольфом Гітлером у Другій світовій війні та невдале вторгнення Наполеона у РФ понад століття тому.

“Байден каже: “Ми не підемо, поки не виграємо”. Що станеться, якщо вони виграють? Ось що вони роблять, вони воюють. Як хтось сказав мені днями, вони перемогли Гітлера, вони перемогли Наполеона. Ось що вони роблять. Вони воюють. І це неприємно”, – сказав Трамп.

Сили спеціальних операцій презентували фільм, у якому поділились подробицями операції в Кринках, зокрема розповіли про ліквідацію одного з командирів росіян. 

З початку повномасштабного вторгнення лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко здійснив майже 130 поїздок на фронт, підтримуючи бригади та батальйони Сил оборони. Він підрахував, що загальна відстань його поїздок перевищила 200 тисяч кілометрів.

Колишній міністр оборони Японії Ішіба Шіґеру буде наступним прем’єр-міністром країни після перемоги на виборах лідера Ліберально-демократичної партії.

Головний помічник глави угорського уряду Балаж Орбан викликав шквал критики після заяви, що у випадку вторгнення Росії в Угорщину вона б не стала захищатись, як Україна.

Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження через смерть військовослужбовця в ДТП. За кермом автомобіля, який наїхав на чоловіка, був один із керівників Ніжинського райуправління поліції.