Онлайн-платформа Grammarly сприятиме розвитку штучного інтелекту в Україні

Джерело: Міністерство цифрової трансформації

Онлайн-платформа Grammarly підтримуватиме розвиток штучного інтелекту в Україні, як було обговорено під час зустрічі Міністерства цифрової трансформації з керівництвом компанії. Це був перший візит топменеджерів Grammarly до України після початку повномасштабної агресії з боку РФ.

Під час зустрічі зосередилися на питанні розвитку штучного інтелекту в країні. Міністерство зазначило, що Grammarly вже активно співпрацює над створенням українського Кодексу поведінки для відповідального використання ШІ, а також плануються подальші спільні інноваційні проєкти.

Grammarly, заснована українцями Максимом Литвином, Олексієм Шевченком і Дмитром Лідером у 2009 році, є відомим ШІ-асистентом для підтримки комунікації англійською мовою.

Під час війни компанія зробила значний внесок у благодійність, передавши майже 900 тисяч доларів через платформу UNITED24, зокрема на відновлення медичного закладу “Охматдит”.

На платформі “YouTube” збільшать тривалість YouTube Shorts.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.