Масова атака КАБами по Запоріжжю: кількість поранених зросла до 11

Джерело: ДСНС України у Запорізькій області,  УЗ

Зранку 29 вересня російські військові масовано атакували Суми, скинувши на місто 13 авіабомб. Внаслідок руйнувань у трьох районах міста кількість жертв зросла до 11 людей. З-під завалів вдалося врятувати жінку, яку вже передали до медиків.

В одному з будинків зафіксували руйнування з 1 по 4 поверхи. Паралельно рятувальники ліквідували пожежу, що охопила 9 автомобілів та 5 гаражів на площі 300 квадратних метрів. В іншому районі міста зазнав руйнувань одноповерховий будинок, ще 10 будівель пошкоджено. Рятувальники також ліквідували загоряння газопроводу.

Фото: ДСНС Запоріжжя

Внаслідок обстрілу було пошкоджено будівлю вокзалу станції “Запоріжжя-1” та вікна в поїзді №40 “Запоріжжя – Солотвино”. Залізничники оперативно замінили пошкоджені вагони, і відправлення поїзда очікується протягом години. Постраждалих серед пасажирів та працівників залізниці не зафіксовано.

Фото: ДСНС Запоріжжя

У зв’язку з обстрілом запроваджено зміни у русі поїздів: рейси №37 “Київ – Запоріжжя-1” та №85 “Львів – Запоріжжя-1” прибудуть на станцію “Запоріжжя-2”, а поїзд №128 “Запоріжжя-1 – Львів” вирушить також зі станції “Запоріжжя-2”. Між цими станціями організовано трансферні автобуси для пасажирів.

Фото: ДСНС Запоріжжя

Фото: ДСНС Запоріжжя

Колишній президент Дональд Трамп під час свого розкритикував віцепрезидентку Камалу Гарріс, назвавши її “розумово відсталою”. Водночас президента США Джо Байдена він сказав, що висловлює сумніви щодо його розумової спроможності.

Командир 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, полковник Іван Віннік, висловив подяку своїм підлеглим після звільнення з посади.

Повномасштабна російсько-українська війна, що триває вже третій рік, а загалом має понад десятирічний досвід, створює…

Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович ініціювала перевірку всіх закладів, де цілодобово перебувають діти. Причиною стало виявлення можливих випадків насильства у навчально-реабілітаційному центрі на Львівщині.

Дедалі частіше мережею ширяться новини про побиття військових або ветеранів війни. З останнього — на…