У Росії горять дві нафтобази

Джерело: ASTRA

У ніч на 4 жовтня у Росії зайнялись одразу дві нафтобази у Воронезькій та Пермській областях.

Нафтобаза у селищі міського типу Анна Воронезької області зайнялась після атаки БпЛА. Місцева влада повідомила, що “український БпЛА” під дією РЕБ впав на територію нафтобази.

“Відбулось займання пустої цистерни. Попередньо, постраждалих немає. На місці працюють пожежні розрахунки”, – повідомив губернатор регіону.

Загорілась нафтобаза і в селі Осенці у Пермському краї РФ. Мовиться про приватну нафтобазу і що стало причиною її займання – невідомо.

“Горить приватна база зі зберігання нафтопродуктів на 10 000 квадратах. Вогонь охопив місткості з паливом. Працівники МНС РФ не допустили розповсюдження вогню на житлові будинки, адмінкорпус та суху рослинність”, – повідомили у російському МНС.

Міноборони РФ тим часом відзвітувало про збиття 18 БпЛА протягом ночі.

Суд США перегляне справу братів Еріка та Лайла Менендесів, яких ув’язнили понад 30 років тому за вбивство батьків.

Меланія Трамп висловила підтримку права жінок на аборт, що різко розходиться з позицією її чоловіка, кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа.

За даними ЗМІ, Президент України Володимир Зеленський є одним з фаворитів букмекерів на отримання Нобелівської премії миру.

За інформацією місцевої влади, станом на 4 жовтня російські військові знаходяться за 7 км від околиць Покровська, що на Донеччині. Через російські обстріли пошкоджено або знищено близько 80% критичної інфраструктури.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде мінливою і неоднорідною, але опади можливі в більшості…