«Моя війна»: Валерій Залужний розповів, коли вийде його книга

Джерело: Букви

Валерій Залужний повідомив, що написав книгу. Ексголовнокомандувач ЗСУ сподівається, що вона вийде вже цього року.

Колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині Посол України у Великій Британії Валерій Залужний зустрівся з українськими студентами в Лондоні. Подію, що пройшла 3 жовтня, організувала Українська студентська спілка. На заході була присутня й журналістка Букв.

Генерал у відставці розповів, що написав книгу для молоді. Залужний каже, що вона побачить світ у грудні.

“Сперечався я з одним дідом. І він мені каже: “нащо ти назвав її “Моя війна”? А де ми, українці?”. Я ж книгу писав для молодих людей. “Моя війна” – із власними страхами, з людьми, які завжди будуть перешкоджати, і з обставинами…”, – розповів Залужний.

До слова, 22 серпня вийшла в продаж перша книга про ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного під назвою “Залізний генерал. Уроки людяності”. Авторка, Людмила Долгоновська, колишня радниця Залужного зі стратегічних комунікацій, частково розкриває його погляди на життя, війну та політику.

  • Валерій Залужний розповів, що він не підтримує мобілізацію молоді 18-25 років, адже, на його думку, ця вікова категорія – це майбутнє України. До цього можна прийти лише у крайньому разі.
  • Колишній Головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний опублікував пост на підтримку однієї з матерів військовослужбовця – Олени Черніньки, котра нині розшукує свого сина. Жінка випустила книгу “Лемберг”, у якій розповіла про війну та роль мами військового у цьому протистоянні.

Музичний стрімінговий сервіс Spotify знайшов розв’язання проблеми, коли користувач летить літаком, але забув завантажити свою музику. 

Пес Мару з острова Джукдо в Південній Кореї став популярним в інтернеті, оскільки потрапив на фото для Google Maps.

“Нова пошта” скасувала оплату за повернення невеликих посилок вагою до 30 кілограмів для усіх користувачів.

Відвідавши Еріка та Лайла Менендесів у в’язниці, Кім Кардаш’ян написала есе з вимогою звільнити братів, яких засудили за вбивство батьків у 1996 році.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 4 жовтня, провів засідання Ставки в Сумській області.