Spotify зможе автоматично підбирати список відтворення для режиму польоту

Джерело: Hypebeast

Музичний стрімінговий сервіс Spotify знайшов розв’язання проблеми, коли користувач летить літаком, але забув завантажити свою музику. 

Відтепер буде доступна функція “Резервне копіювання в автономному режимі” і коли її ввімкнено, автоматично створюватиметься та завантажуватиметься список відтворення для використання в автономному режимі.

У списку будуть виключно треки, які вже зберігаються на пристрої користувача або в кеші, навіть якщо пісні не було завантажено.

Після створення користувачі можуть сортувати список відтворення Offline Backup.

Офлайн-резервне копіювання ввели в бета-версії минулого року і тепер воно доступне в усьому світі для підписників Spotify Premium.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

Електрогітару, на якій грав покійний гітарист Джордж Гаррісон на початку існування The Beatles, виставлять ​​на аукціон наступного місяця. Очікується, що її можуть продати за понад 800 000 доларів.

В компанії Tesla знову виникли проблеми з автомобілями Cybertruck з моменту запуску минулого року. У 2024 році автомобілі вже вп’яте відкликають.

Французький суддя скасував рішення у справі Домініка Пеліко, якого звинувачують у тому, що він присипляв свою дружину наркотиками та запрошував понад 80 інших чоловіків зґвалтувати її в їхньому домі протягом десяти років.