Telegram створить свій аналог Youtube

Джерело: пресслужба Telegram

Месенджер Telegram має намір запустити власний відеохостинг на зразок Youtube.

Адміністрація платформи оголосила конкурс на створення відеоплеєра, який можна інтегрувати в додаток.

“Telegram оголошує новий конкурс для розробників під iOS. Призовий фонд: 50 000$. Термін здачі робіт: 25 жовтня, 23:59 за дубайським часом (UTC+4). Оголошення підсумків: листопад 2024 року”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що плеєр повинен буде працювати як із відеороликами, так і з аудіодоріжками. Очікується, що спершу нову функцію додадуть у застосунок Telegram для пристроїв на iOS. Пізніше вона з’явиться на пристроях з Android і комп’ютерах.

США витратили рекордні 17,9 мільярда доларів на військову допомогу Ізраїлю з того часу, як 7 жовтня 2023 року почалася війна в Газі, яка призвела до ескалації конфлікту на Близькому Сході.

Безпритульні тварини мешкають майже у кожному дворі й нерідко місцеві мешканці можуть їх підгодовувати. Однак…

Під час обшуків у лікарки з Житомира, яку підозрюють у причетності до схеми з надання фіктивних інвалідностей для ухилення від мобілізації, правоохоронці вилучили понад 4,4 мільйона гривень.

До суду в американському штаті Каліфорнія надійшов позов проти зірки кантрі-музики Гарта Брукса щодо звинувачень у зґвалтуванні, сексуальному насильстві та побоях.

Український режисер та командир штурмової роти в 47-й бригаді Олег Сенцов опублікував допис у соціальних мережах, де висловив своє бачення щодо поточної ситуації на фронті та в суспільстві. Він наголосив, що терміни “перемога” в публічному просторі дедалі частіше замінюються на “перемовини”, а “мобілізацію” замінили “економічним бронюванням.