Тейлор Свіфт очолила рейтинг найбагатших жінок-музиканток

Джерело: Forbes

Американська співачка Тейлор Свіфт стала найбагатшою жінкою-музиканткою у світі за версією Forbes.

Статки Свіфт оцінили у 1,6 мільярдів доларів. Приблизно 600 мільйонів з них зірка отримує від концертів і роялті, ще таку ж суму становить вартість її музичних альбомів, а 125 мільйонів доларів – це інвестиції в нерухомість.

Тейлор вдалося обійти співачку Ріанну, яка має капітал 1,4 мільярдів доларів.

Нагадаємо, що в квітні 2024 року Тейлор вперше потрапила до списку найбагатших людей за версією Forbes. Артистка посіла 14 місце у рейтингу, а її статки склали 1,1 мільярдів доларів. Вона стала першою співачкою, яка лише шляхом написання та виконання пісень опинилася в переліку світових мільярдерів.

Також Свіфт займає друге місце серед усіх музикантів світу, чий дохід сягає 2,5 мільярда доларів. А ще є лауреаткою 14 премій “Греммі”, серед яких 4 нагороди в номінації “Альбом року”. Її композиції входять до списків кращих пісень та альбомів усіх часів за версією видань “Rolling Stone” та “Billboard”.

Засновник компанії Meta Марк Цукерберг замовив для своєї дружини Прісцилли Чан унікальний мінівен на базі кросовера Porsche Cayenne. Проєкт автомобіля був розроблений за його власною концепцією, оскільки Porsche не пропонує мінівени в серійному виробництві.

Народний депутат України Артем Дмитрук, який перебуває в міжнародному розшуку, 7 жовтня взяв участь у засіданні комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності в режимі онлайн.

Футбольна команда, що складається виключно з чоловіків-трансгендерів, дебютувала в регіональній лізі Іспанії. Команда стала першою такою, яка отримала офіційний статус у європейській федерації футболу.

На YouTube-каналі Характер стартував авторський проєкт “Велика земля”. Його ведучою стала Валерія “Нава” Суботіна —…

72-річного громадянина США Стівена Хаббарда засудили в Росії до шести років і десяти місяців ув’язнення за звинуваченням у найманстві на боці України.