Окупанти вдруге за день атакували Харків. Є загиблі та поранені

Джерело: Ігор Терехов, Олег Синєгубов

Російські військові вдарили керованою авіаційною бомбою по густонаселеному району Харкова. Вони влучили в багатоповерхівку.

Удар зафіксували в Київському районі міста. Наразі відомо про двох загиблих.

“Окупанти вдарили по відкритих територіях. Всього близько 4 КАБів. Загиблі – цивільні чоловік та жінка, дані встановлюються. Люди в цей час перебували на вулиці. Щонайменше троє зазнали поранень”, – розповів Олег Синєгубов, голова Харківської ОВА.

Нагадаємо, що армія РФ сьогодні, 8 жовтня, атакувала цивільне підприємство Харкова. Зафіксовано влучання в Індустріальному районі міста.

Глава британської контррозвідки МІ-5 Кен Маккаллум заявив, що російська розвідка має на меті влаштувати “хаос на британських та європейських вулицях”, і попередив, що Велика Британія нині постає перед найскладнішою і багатошаровою загрозою за всю свою історію.

Російська розвідка завербувала ірландського депутата у якості пропагандиста й емісара.

У Костянтинівці Донецької області рятувальники протягом майже двох діб гасили пожежу, що виникла внаслідок атаки російських військ.

Міністерство закордонних справ, Міністерство молоді та спорту та Спортивний комітет України звернулися до президента Міжнародної асоціації Всесвітніх ігор Хосе Перурени Лопеса з офіційним листом.

Верховна Рада вже завтра, 9 жовтня, на вимогу франції “Європейська Солідарність” має розглянути в другому читанні законопроект про заборону мобілізації обмежено придатних до 25 років.