У Єгипті скасували концерт Тревіса Скотта, заявивши, що репер пропагує «масонські думки» та «проводить дивні ритуали»

Джерело: Insider

Концерт Тревіса Скотта UTOPIA, який мав відбутися 28 липня біля стародавніх пірамід Гізи, скасували через те, що єгипетські чиновники висловили критику іміджу репера. 

Єгипетський синдикат музичних професіоналів – державний орган, який видає дозволи на концерти в країні, скасував дозвіл Скотта, стверджуючи, що репер “проводить дивні ритуали”.

Шоу Скотта UTOPIA скасовано. Синдикат заявив, що опитував думки єгиптян в Інтернеті.

“Фотографії та звіти показали, що Скотт використовує свої концерти для проведення ритуалів, які суперечать нашим цінностям і традиціям. Тому синдикат вирішив анулювати ліцензію на концерт, який не відповідає культурній ідентичності єгипетського народу. Синдикат відданий справі збереження безпеки та стабільності нашої улюбленої батьківщини та відкидає будь-які дії, які суперечать її суспільним цінностям”, – йдеться в заяві.

Єгипетський адвокат Амр Абдель-Самі також поскаржився на подію на телебаченні, назвавши Скотта “масоном, сатанинщиною та прихильником диявола з темною історією”.

Міністерство культури Єгипту все ще може скасувати це рішення та дозволити Скотту виступити, а компанія LiveNation повідомила, що концерт відбудеться.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан погрожує Європейському Союзу через “переслідування” його країни.

У РФ судять громадянина Сполучених Штатів, якого звинувачують у бойових діях проти Росії на боці України. Прокурори вимагають сім років за ґратами.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Новий звіт вказує, що економіка Великобританії втрачає 11 мільярдів фунтів (13 мільярдів євро) щороку через відсутність жінок на роботі через болісні менструації, ендометріоз, фіброміому та кісти яєчників.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…