Зросла кількість жертв унаслідок атаки РФ по Одещині 9 жовтня

Джерело: голова Одеської ОВА Олег Кіпер

Зросла кількість жертв ракетної атаки РФ по Одеській області ввечері 9 жовтня.

За оновленими даними, загинуло семеро осіб.

“Сьогодні вранці у лікарні помер 46-річний співробітник порту. Лікарі робили все можливе, але поранення були надто важкими. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким…”, – написав очільник області.

ДОВІДКА: Пізно ввечері 9 жовтня російські війська вдарили по Одещині балістичними ракетами. Армія РФ завдала ракетних ударів по портовій інфраструктурі Одещини. Пошкоджено, зокрема, цивільне суховантажне судно під прапором Панами.

Вийшов перший тизер фільму “Wicked: Чародійка”, який є кіноадаптацією бродвейського мюзиклу, з співачкою Аріаною Ґранде в головній ролі.

Росія змушує африканських жінок, яких обманом привезла до країни, виготовляти безпілотники для війни проти України.

Мелінда Френч Гейтс, колишня дружина Білла Гейтса, оголосила про створення нового фонду з бюджетом 250 мільйонів доларів для покращення психічного та фізичного здоров’я жінок.

В понеділок НАТО розпочне свої щорічні ядерні навчання, про що заявив в четвер, 10 жовтня, генеральний секретар альянсу Марк Рютте на тлі загостреної ядерної риторики президента Росії Володимира Путіна.

Цього тижня вручення Нобелівських премій з хімії та фізики викликало дискусії щодо домінування компанії “Google” у сфері штучного інтелекту та визнання досягнень у галузі інформатики. Google є лідером у дослідженнях ШІ, але стикається з конкуренцією від Microsoft і OpenAI, а також з посиленим контролем регуляторів США.