Кадиров звинуватив депутатів РФ у підготовці його вбивства і погрожує «кровною помстою»

Джерело: Reuters

Чеченський лідер Рамзан Кадиров звинуватив російських законодавців із сусідніх регіонів у спробі замовити його вбивство та пригрозив їм “кровною помстою”, якщо вони не доведуть протилежне.

“Є свідки, є люди, у яких намагалися замовити, у яких питали, скільки візьмуть за замовлення”, – сказав він.

Кадиров назвав імена трьох депутатів російського законодавчого органу – двох із Дагестану та одного з Інгушетії – нібито причетних до змови.

“Якщо вони не доведуть протилежного, я офіційно оголошу кровну помсту”, – сказав він.

Чечня межує з Дагестаном та Інгушетією, і Кадиров у минулому висував претензії на частину території обох регіонів.

Пізно ввечері 9 жовтня Росія вдарила балістичною ракетою по Одеському району, внаслідок чого загинули вісім осіб, а 11 отримали поранення. Як виявилось, окупанти також знищили гуманітарний вантаж для Палестини.

Українські військові медики щодня ризикують життям під обстрілами, щоб вчасно дістатися до поранених, стабілізувати їхній…

Суд у Якутії засудив місцевого жителя Віктора Саввінова до 20 років колонії суворого режиму за два нові вбивства. Раніше чоловік вже відбував покарання за вбивство, але його помилували за згоду приєднатись до російської армії.

Головне управління розвитку матеріального забезпечення Міноборони затвердило зразок-еталон полегшеного бронежилета, котрий призначений для захисту окремих життєвоважливих органів тіла під час виконання бойових дій військовослужбовцями ЗСУ та Державної спеціальної служби транспорту.

Начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик повідомив, що росіяни регулярно обстрілюють місто, застосовуючи важку артилерію та тактичну авіацію. Ситуація в Торецьку залишається напруженою, оскільки ці обстріли націлені не лише на критичну інфраструктуру, а й на житлові райони.