Росіяни вдарили балістикою по Одещині: загинуло четверо осіб, зокрема 16-річна дівчина

Джерело: голова Одеської ОВА Олег Кіпер

Близько опівночі російські окупанти вдарили балістичними ракетами по Одеській області. Є жертви та поранені.

Внаслідок ворожої атаки сталось руйнування двоповерхової будівлі в Одеському районі, де мешкали та працювали мирні жителі. Вони опинились під завалами.

З-під них рятувальники дістали чотирьох постраждалих осіб та тала трьох загиблих – 43-річної жінки, 22-річного хлопця та 16-річної дівчини. Четверта жертва – жінка, яка померла у лікарні.

Ще 10 осіб зазнали різних травм, з них дев’ять – госпіталізовані. Четверо поранених у тяжкому стані.

Ще 10 особам надали психологічну допомогу на місці.

Нобелівську премію миру 2024 року отримала японська організація Nihon Hidankyo, що об’єднує тих, хто пережив бомбардування Хіросіми і Нагасакі. 

Росія продовжує застосовувати тактику “гарматного м’яса” для просування на фронті. За словами Наталії Костенко, заступниці постійного представника України при міжнародних організаціях у Відні, ворог втрачає одного солдата на кожні захоплені 2,5 кв. м.

Блуза з бантом стала елементом одягу, який для себе обирають впливові жінки цього світу.

В Підмосков’ї скоїли замах на чиновника Шерипа Аліхаджиєва, який працював в урядах Чечні та Інгушетії. До цього глава Чечні Рамзан Кадиров заявляв, що його хочуть вбити і оголосив “кровну помсту” трьом депутатам.

Операція ЗСУ в Курській області РФ триває третій місяць, і немає ознак її завершення. Попри російські контратаки з 6 серпня, Україна контролює близько тисячі квадратних кілометрів. Ця операція підкреслила обмеженість кремлівської військової машини.