На Сумщині нацгвардієць «зливав» секретну інформацію цивільним

Джерело: оперативне командування “Північ” Сухопутних військ ЗСУ

Контррозвідка Служби безпеки України викрила нацгвардійця, що надсилав цивільним секретну інформацію.

Співробітники СБУ отримали інформацію про можливий витік військових даних. Встановлено, що військовослужбовець нацгвардії, що дислокується на Сумщині, надсилав цивільним інформацію з обмеженим доступом про розташування військових формувань і рух повітряних суден ЗСУ.

За результатами досудового розслідування йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 114-2 КК України. Нацгвардійцю загрожує до восьми років тюрми.

Поліція американського штату Огайо повідомила, що дев’ятирічний хлопчик випадково наїхав на свого тата, коли той навчав його водінню.

TikTok звільнив сотні співробітників по всьому світу, здебільшого у підрозділі модерації контенту, який більше покладатиметься на штучний інтелект (ШІ).

З початку доби, 12 жовтня, станом на 22:00 вже зафіксовано 153 бойових зіткнення.

Інсайдери моди висловили занепокоєння тим, що попередній прогрес, досягнутий у напрямку інклюзивності розміру в галузі, скорочується.

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск оголосив про плани тимчасово зупинити право на притулок у рамках нової міграційної стратегії для боротьби з нелегальною міграцією.